| Did it for the fame
2636
post-template-default,single,single-post,postid-2636,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Did it for the fame

Did it for the fame

Spread the love

The boho queen dancing around in the nature. She just prefer that, instead of dancing in the club.

I wish that I had more time left for the blog than I have had these days. Just been too busy with work, my courses and so on. But I really miss the blog and you guys. So from now I will start delivering more posts than before. Sounds good? I hope so.

Den bohemiska drottningen dansar omkring i naturen. Hon bara föredrar att dansa där istället för på klubben.

Jag önskar att jag hade mer tid över för bloggen än vad jag har haft dessa dagar. Varit för upptagen med jobb, kurser och så vidare. Men jag saknar verkligen bloggen och er gänget. Så från och med nu tänker jag leverera fler inlägg än innan. Låter det bra? Jag hoppas det.

5 Comments

Post a Comment