|
3445
post-template-default,single,single-post,postid-3445,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Spread the loveOutfit from Bali, Ubud

After some months without blogging I’m back on track again. I haven’t had time or motivation for the blog the last couple of months. But at some point I realized how much I miss my blog, where I get the chance to speak through lyrics and not only through pictures. I really hope that you would like to join me. This is like a new beginning to me. Sometimes you need a break, a break to get the chance to come back again! And I will. I’m back!

Med många månaders uppehåll är jag nu tillbaka på bloggen igen. Det har varken funnits tid, ork eller kraft att underhålla denna del men nu är den visst saknad lite väl mycket. Jag har kommit till en punkt där jag insett att bloggen är rolig att uppdatera, där jag får en möjlighet att skriva av mig mer än på instagram. Jag hoppas att ni där ute är med på denna nystart. Ibland behövs ett break, ett break för att hitta tillbaka. Det har jag gjort, jag är tillbaka!

No Comments

Post a Comment